Σοφία Ζαμάνη

Σοφία Ζαμάνη

Σοφία Ζαμάνη

Ως ένα νέο άτομο, δραστήριο, που ασχολείται πολύ με τα ζητήματα της καθημερινότητας και ως μία νέα μαμά με αγωνία για την επόμενη μέρα, θα ήθελα να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου, Αργύρη Τσακνή και να συμπορευτώ μαζί του, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, στην παράταξη «Ισχυρός Αριστοτέλης».

Κατά την προεκλογική περίοδο θα δοθεί η ευκαιρία μιας πιο βαθιάς προσέγγισης σε σειρά ζητημάτων και αναγκών που αφορούν το Δήμο Αριστοτέλη και επηρεάζουν τη ζωή όλων μας. Αν αξίζουμε έναν Δήμο πιο λειτουργικό, έναν τόπο πιο ελκυστικό, πρέπει να έχουμε μια Δημοτική Αρχή που εμπνέει και κινητοποιεί τους πολίτες να συμμετέχουν σε μια κοινή προσπάθεια.

Το κίνητρό μου για να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές είναι το ενδιαφέρον και η ανησυχία μου να καλυτερεύσουμε τον τόπο που μεγαλώνουμε και θα ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας. Mόνο ενωμένοι, όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε πράξεις τα σχέδια μας, να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα, φυσικά στο μέτρο του δυνατού και των οικονομικών συνθηκών, χωρίς κόμματα, εξαρτήσεις και βαρίδια. Μόνο έτσι, θα γίνουμε περισσότεροι και καλύτεροι!

Σας προσκαλώ να συμμετάσχουμε μαζικά στις εκλογές, να επιλέξουμε νέα πρόσωπα που κινούνται από ανιδιοτελή κίνητρα και επιθυμία να προσφέρουν και σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να δουλέψω σκληρά για τον τόπο μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Σοφία Ζαμάνη
υποψήφια δημοτική σύμβουλος ΔΕ Σταγείρων Ακάνθου

Οικογενειακή κατάσταση: Παντρεμένη με τον Βασίλη Ιωάννου, έναν από τους τελευταίους τεχνίτες καραβομαραγκούς της Ιερισσού, έχουμε αποκτήσει έναν γιο, τον Παναγιώτη.

Τόπος Καταγωγής: Νέα Ρόδα

Τόπος Κατοικίας: Ιερισσός

Ημερομηνία γέννησης: 31/03/1990

Στοιχεία Επικοινωνίας: 6972709505/ email: sofiaioannou@hotmail.com

Εκπαίδευση:
Απόφοιτος Σχολής Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου.
Γνώση Υπολογιστών

Ξένες γλώσσες:Αγγλικά

Επαγγελματική Εμπειρία:

  • Υπεύθυνη καταστήματος συστημάτων συναγερμού και ηχοσυστημάτων
  • Υπάλληλος υποδοχής στο Δημοτικό Κάμπινγκ Ιερισσού
  • Tαμίας καταστήματος
  • Γραμματειακή Υποστήριξη σε δικηγορικό γραφείο

Δραστηριότητες:

  • Αθλητισμός – Wing Chun Kung Fu
  • Ενεργή ενασχόληση με τα ζώα

Designed by zero web & graphics