Νικόλαος Μπούφτας

Νικόλαος Κων. Μπούφτας

Νικόλαος Κων. Μπούφτας

Η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα και ζω σήμερα, με οδήγησε να συμμετάσχω στην προσπάθεια του Αργύρη Τσακνή, μέσω της παράταξης ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, προκειμένου να προσφέρουμε στους δημότες μας, καλύτερη ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα (καθαριότητα, νερό, σχολική στέγη, οδικό δίκτυο, φυσικό περιβάλλον κ.ά.)

Συνετή διαχείριση όλων των πόρων του Δήμου αλλά και εκμετάλλευση και αξιοποίηση όλων των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής κοινότητας.

Ζητώ την ψήφο σας για να υλοποιήσουμε όλοι μαζί όσα συνοπτικά αναφέρω και όχι μόνο, για την ανάπτυξη και την ευημερία του ευλογημένου από το Θεό τόπου μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Νικόλαος Κων. Μπούφτας
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Αρναίας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αρναία από γονείς γεωργο-κτηνοτρόφους.

Είμαι παντρεμένος με την Ντίνα Χατζηγεωργίου – συνταξιούχο τελωνειακό – και έχω δύο κόρες. Τη Μελίνα, οικονομολόγο με μεταπτυχιακές σπουδές και στέλεχος σήμερα στην ΑLPHA ΒΑΝΚ και τη Νατάσα διπλωματούχο Αρχιτέκτονα, σχεδιάστρια σήμερα γυναικείας μόδας, με brand “The Mannequin collection”.

Το 1974 έφυγα από την Αρναία, υπηρετώντας επί 37 χρόνια στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, σε διάφορες θέσεις πάντα με επιτυχία. Το 2011 αποχώρησα λόγω συνταξιοδότησης, από τη θέση του Διευθυντή επιχειρηματικών πιστοδοτήσεων – χρηματοδοτήσεων Βορείου Ελλάδος με έδρα στη Θεσσαλονίκη, πολυάριθμο στελεχιακό δυναμικό και 2.500 πελάτες, που αποτελούνταν από όλες τις μεγάλες εμπορικές και  βιομηχανικές επιχειρήσεις της Θεσσαλίας, Μακεδονίας και Θράκης.

Από τη συνταξιοδότησή μου μέχρι και σήμερα επέστρεψα και κατοικώ στην Αρναία.

Designed by zero web & graphics