Νικήτας Μαρτυγάκης

Νικήτας Μαρτιγάκης

Νικήτας Μαρτυγάκης

Ύστερα από την τιμητική πρόταση, που μου έκανε ο φίλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αργύρης Τσακνής πήρα την απόφαση με χαρά να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του «Ισχυρού Αριστοτέλη» και τον ευχαριστώ θερμά για αυτό.

Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει με εντιμότητα και αξιοπρέπεια τα συμφέροντα των δημοτών. Ως επαγγελματίας του Τουρισμού και ενεργό μέλος- πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συλλόγου Αμμουλιανής, τα τελευταία χρόνια συμμετέχω ενεργά με προτάσεις αλλά και δράσεις για την αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Με γνώση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής , αλλά και τις ανάγκες που προκύπτουν από αυτά στόχος μου είναι να συνεισφέρω στην ορθολογική ανάπτυξη του τουρισμού με εργαλεία την στοχευμένη προβολή, την εκπαίδευση- ενίσχυση της τουριστικής συνείδησης και κυρίως την επιχειρηματικότητα. Με όρεξη και αγάπη για τον τόπο που γεννηθήκαμε, ζούμε, εργαζόμαστε και επενδύουμε. Για έναν πραγματικά δυνατό Αριστοτέλη.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Νικήτας Μαρτυγάκης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Σταγείρων Ακάνθου

Ημερ. γέννησης 18/11/1976
Τόπος Καταγωγής: Αμμουλιανή
Οικογενειακή Κατάσταση: Παντρεμένος με την Κατερίνα Τσακνή, έχουμε αποκτήσει δύο πανέμορφα αγόρια.

Τηλ: 6946 503 787
email: n.martigakis@gmail.com

Εκπαίδευση:
Απόφοιτος Γενικού Λυκείου Ιερισσού
Απόφοιτος Τουριστικών Επιχειρήσεων

Απασχόληση:
Επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού.

Δραστηριότητες:
Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συλλόγου Αμμουλιανής, ένας  φορέας που δραστηριοποιείται στο νησί και μέλη του είναι οι επιχειρηματίες του νησιού  (ξενοδόχοι, άνθρωποι της εστίασης, έμποροι,πλοιοκτήτες). Κύρια πεδία δράσης μας αποτελούν η ανάπτυξη και η προβολή του νησιού με στόχους την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την αύξηση της επισκεψιμότητας στο νησί μας.

Designed by zero web & graphics