Μήτρου Κατερίνα

Κατερίνα Μήτρου

Μήτρου Κατερίνα

Με αίσθημα ευθύνης και ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων αποφάσισα να πλαισιώσω την παράταξη Ισχυρός Αριστοτέλης, έχοντας γνώση του θεσμικού πλαισίου αλλά και των ιδιαιτεροτήτων του Δήμου μας, έχοντας ταυτόχρονα βαθιά πίστη ότι ο τόπος μας μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του με εργατικότητα, τεχνογνωσία, εμπειρία και πάνω από όλα με σεβασμό στο συνάνθρωπο μας ,δίνοντας του την μορφή ανάπτυξης που του αξίζει, βασιζόμενοι στην αειφόρο ανάπτυξη και όχι στην μονοκαλλιέργεια των μεταλλείων, οι προοπτικές είναι τεράστιες.

Ευχαριστώ πολύ τον υποψήφιο Δήμαρχο Τσακνή Αργύρη για την εκτίμηση του και σας καλώ να παλέψουμε όλοι μαζί και να οδηγήσουμε το τόπο μας σε ένα καλύτερο μέλλον.

Ονομάζομαι Μήτρου Κατερίνα του Δημητρίου, γεννήθηκα το 1972 και κατοικώ στην Ιερισσό Χαλκιδικής. Είμαι παντρεμένη με τον Ιατρού Βασίλειο του Ιωάννη από το 1995 και έχω δυο παιδιά.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστημίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ:
Άδεια Οικονομολογικού Επαγγέλματος -Άδεια Β’ Τάξης Λογιστή – Φοροτεχνικού

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: Αγγλικά: πτυχίο Lower Γερμανικά: πτυχίο Zertifikat Deutsch
ΓΝΩΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΙΚΟΥ: Πτυχίο ECDL (Word, Excel, Power Point, Internet)

ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Προώθηση της ολοκλήρωσης στον σχεδιασμό και την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών στις τοπικές αρχές μέσω της επαγγελματικής κατάρτισης του προσωπικού τους – Μοχλός για την τοπική ανάπτυξη.

Τα ανταγωνιστικά Ευρωπαϊκά προγράμματα 2014-2020: κατηγορίες προγραμμάτων και πρακτικές συμβουλές για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την διαχείριση τους

Επί σειρά ετών εργάστηκα ως προϊσταμένη τμήματος κρατήσεων σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής. Από το 2008 ασκώ το επάγγελμα του λογιστή – φοροτέχνη.

Από τις Δημοτικές Εκλογές του 2014 έως σήμερα είμαι Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αριστοτέλη “ Η Φροντίδα” με αντικείμενο την διαχείριση και λειτουργία των Παιδικών Σταθμών , των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ), των δομών Βοήθεια στο Σπίτι, των ΚΑΠΗ.

Designed by zero web & graphics