Χριστόδουλος Γιουβανάκης

Ονομάζομαι Γιουβαννάκης Χριστόδουλος και κατάγοµαι από το Γομάτι Χαλκιδικής. Εκλέγομαι στη Δημοτική Ενότητα Παναγίας του Δήμου Αριστοτέλη.

Στηρίζω τον υποψήφιο Δήμαρχο της παράταξης «Ισχυρός Αριστοτέλης»  Αργύρη Τσακνή, γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο υπεύθυνο και ικανό, ο οποίος µέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση θέλει να συµβάλει στην πρόοδο, την οικονοµική άνθηση και την ανάδειξη αυτού του Δήµου. Την πενταετία που διανύουμε, κατά την όποια διατέλεσε Αντιδήμαρχος οικονομικών, κατάφερε να επιφέρει την οικονομική άνοδο και σταθερότητα στο Δήμο μας, ακολουθώντας μια ανεξάρτητη πορεία, χωρίς επιχορηγήσεις και δεσμεύσεις και σε πείσμα όσων πίστευαν ότι δεν θα τα καταφέρουμε.

Έτσι, και τώρα ζητάμε την ψήφο σας και τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε αυτή τη δυναμική πορεία που έχουμε χαράξει και να υλοποιήσουμε τις μελέτες και τα σχέδια μας για ένα καλύτερο αύριο. Δεν έχουµε παρά να αξιοποιήσουμε τη µοναδικότητα του µεγάλου Φιλοσόφου Αριστοτέλη, τη θρησκευτική κληρονομιά του Άγιου Όρους, τις μοναδικές παραλίες και τον καταπράσινο ορεινό όγκο. Αυτά λοιπόν αντιπροτείνουμε στην µμονοκαλλιέργεια του ορυκτού πλούτου.

Πιστεύω λοιπόν, ότι ο Αργύρης Τσακνής έχει τη δύναμη, το όραµα, τη θέληση και την αγάπη για αυτόν τον τόπο και χάρη στη δική σας στήριξη και βοήθεια όλοι μαζί θα δώσουµε στο Δήμο Αριστοτέλη αυτό που του αξίζει.

Γιουβαννάκης Χριστόδουλος

υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Μεγάλης Παναγίας

διαβάστε το βιογραφικό του

Σχόλια 0

Κάντε ένα σχόλιο