Μένια Καραμπούκα

Μένια Καραμπούκα

Μένια Καραμπούκα

Από χθες το βράδυ έχω αποδεχθεί την τιμητική πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Αριστοτέλη, Αργύρη Τσακνή, και πλέον ανήκω στην ομάδα του «Ισχυρού Αριστοτέλη»! Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε από έναν άνθρωπο με αξίες, από έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται για τον συνάνθρωπό του και ξέρει να προσφέρει!

Αυτοί είναι και οι λόγοι που θα σταθώ δίπλα του στις επερχόμενες εκλογές! Την προηγούμενη τετραετία έλαβα μια συγκινητική υποστήριξη από απλούς ανθρώπους, από τους ανθρώπους που αγαπάω και στους οποίους θέλω να πω ότι η αγάπη μου για τη δικαιοσύνη και η πίστη μου στο καλό ήταν, είναι και θα είναι στη φαρέτρα μου!

Ο Θεός ας δίνει δύναμη σε όλους!  

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Μένια Καραμπούκα
υποψήφια δημοτική σύμβουλος ΔΕ Μ. Παναγίας

Προσωπικές Πληροφορίες
Επώνυμο: Καραμπούκα- Σιμιγδάλη
Όνομα: Κομνηνή
Τηλ 6956171627
Email komnini@hotmail.com
Ημερομηνία Γέννησης : 22/11/1991

Εκπαίδευση και Σπουδές
Απόφοιτη Γενικού Λυκείου Αρναίας
Πτυχιούχος Νομικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κάτοχος Lower Certificate of Michigan

Λίγα λόγια για εμένα:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής μέχρι την ενηλικίωσή μου, οπότε και μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να πραγματοποιήσω τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή.

Οι Νομικές σπουδές ήταν το όνειρό μου από τα 12 μου έτη, γιατί πιστεύω στη δικαιοσύνη και σκοπός μου ήταν και είναι να την υπηρετώ πιστά.

Έχω την ευλογία να είμαι συνεργάτης σε ένα εξαιρετικό δικηγορικό γραφείο, στη δικηγορική εταιρία «Γ. Παπαδημητρίου- Ε. Μωραΐτη»

Designed by zero web & graphics