Λευτέρης Βαλσαμής

Λευτέρης Βαλσαμής

Λευτέρης Βαλσαμής

Φίλες και φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες,

Ως ενεργός και υπεύθυνος πολίτης και έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης των καθηκόντων αυτής της θέσης, αποδέχθηκα την πρόσκληση του Υποψήφιου Δημάρχου Αριστοτέλη Αργύρη Τσακνή, να υποβάλω ξανά υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό «Ισχυρός Αριστοτέλης».

Η συμμετοχή μου σε αυτόν τον όμορφο και τίμιο αγώνα δεν είναι μόνο υποχρέωση στα δημοκρατικά μου πιστεύω, αλλά και καθήκον, για να δούμε τον Δήμο μας σε μία άλλη τροχιά προόδου και ελπίδας με διαφάνεια στη διαχείριση των πόρων και με κοινωνική αλληλεγγύη προς τους πολίτες του. Χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και εξαρτήσεις, με οράματα και προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο. Το χρωστάμε στον αγαπημένο μας τόπο και στις επόμενες γενιές. Για ό,τι αρνητικό θα είμαστε υπόλογοι αλλά και για ό,τι θετικό περήφανοι. Στην τοπική αυτοδιοίκηση, άλλωστε, δεν υπάρχει χώρος για πολιτικές αντιπαραθέσεις και προσωπικά εφαλτήρια.

Κρίνω αναγκαίο για την προκοπή αυτού του τόπου, να συμπαρασταθώ και να συνταχθώ με τον Αργύρη Τσακνή , με τον οποίο ξεκινήσαμε μαζί πριν πέντε σχεδόν χρόνια την αυτοδιοικητική μας πορεία και ο οποίος έδειξε ότι έχει τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου, ως οραματιστή και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου και μπορεί σε δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο μας να τα καταφέρει.

Ευχαριστώ όλες και όλους που με εμπιστευτήκατε και δώσατε δύναμη με την επιλογή σας στο πρόσωπό μου στην προηγούμενη θητεία μου και πιστεύω και ευελπιστώ πως και τώρα θα έχω την τιμή της ψήφου σας. Η ανανέωση της εμπιστοσύνης σας προς το πρόσωπό μου, θα είναι δέσμευση για μένα να συνεχίσω στηριζόμενος σε σταθερές και αταλάντευτες αρχές και αξίες, με σύνεση και αποφασιστικότητα.

Λευτέρης Κ. Βαλσαμής
Πρόεδρος ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. ΔΑΕ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Λευτέρης Κ. Βαλσαμής
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Σταγείρων Ακάνθου

Γεννήθηκε το 1969 στην Θεσσαλονίκη.

Κατάγεται από τα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής.

Το 1977  μετακόμισε στον Πειραιά όπου αποφοίτησε από το Ζάννειο Πειραματικό Λύκειο. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στα ΤΕΙ Λάρισας και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Αεροπορία Στρατού.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Μελετιάδου και έχει δύο παιδιά την Δέσποινα (τελειόφοιτη ΑΤΕΙΘ τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής) και τον Κωνσταντίνο (2ετής του τμήματος Διοίκησης Οικονομίας και Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων).

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το  1994 ως Μηχανολόγος Μηχανικός και Στέλεχος Πωλήσεων επί 20ετία στις  πολυεθνικές εταιρίες πετρελαιοειδών Mobil και ΒΡ. Τα τελευταία χρόνια  δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον ενεργειακό τομέα και στην παροχή ψηφιακών υπηρεσιών.

Διατέλεσε αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στα Ε.Κ.

Από τον Σεπτέμβριο του 2014 είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αριστοτέλη και πρόεδρος στην Δημοτική Επιχείρηση Αξιοποίησης Τουριστικών Ακινήτων συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της.

Ανάπτυξε έντονη πολιτιστική και εθελοντική δράση ως ενεργό μέλος και αντιπρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου Δυτικής Θεσσαλονίκης και του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Ρόδων «Προσφυγική Αναγέννηση». Υπήρξε  μέλος της φωτογραφικής ομάδας του Α.Π.Θ. και διαχειρίζεται την πολιτιστική ομάδα ψηφιακής φωτογραφίας «Άρωμα Ρόδων».

Designed by zero web & graphics