Κωνσταντίνος Γκοντίνος

Γκοντίνος Κωνσταντίνος

Κωνσταντίνος Γκοντίνος

Η ανησυχία για το μέλλον της ευρύτερης περιοχής του δήμου μας αλλά και η πίστη ότι χρειάζεται προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, δημιούργησε την ανάγκη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο Ισχυρός Αριστοτέλης με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αργύρη Τσακνή.

Με τη βεβαιότητα ότι αυτός ο συνδυασμός , αποτελεί ένα εγχείρημα αυτοδιοικητικό με τη συμμετοχή συμπολιτών μας με διαφορετικές πολιτικές, κομματικές και κοινωνικές διαδρομές, καθώς και οι προσωπικότητές τους που χαρακτηρίζονται από την ανιδιοτέλεια του καθένα ξεχωριστά, καθορίζει οτι αυτό που πάμε να κάνουμε είναι το απλό αλλά ταυτόχρονα πολύ δύσκολο. Να λύσουμε προβλήματα. Οχι να τάξουμε, οχι να βολευτούμε.

Υπερβαίνει κάθε κομματικής ιδιότητας ο στόχος για την οικοδόμηση ενός μετώπου και την δημιουργία σχέσεων κοινής δράσης, για το καλό του τόπου μας.

Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται η εκλογή εκπροσώπων που με γνώση, εμπειρία, υπευθυνότητα, διάθεση, αγωνιστικότητα, τόλμη και αυτονομία στη σκέψη, σε διαρκή επαφή με τους συμπολίτες μας, θα εμπνεύσουν και θα δημιουργήσουν την ελπίδα. Θέλει δουλειά, όραμα, σχέδιο και ανθρώπους που μπορούν να εργαστούν και να αποδώσουν.

Είναι και αποτελούν αυτοδιοικητικό προσανατολισμό, η ισότιμη αντιμετώπιση όλης της περιοχής του δήμου μας, η δυναμική παρέμβαση των κοινοτήτων, η αξιοποίηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων του τόπου μας για μια βιώσιμη αναπτυξιακή προοπτική, είναι η παροχή καλών υπηρεσιών στους πολίτες, είναι η αντιμετώπιση της καθημερινότητας με τη λύση αυτών των “μικρών” προβλημάτων και πολλά άλλα.

Μα πάνω απ όλα αυτοδιοίκηση είναι η αλληλεγγύη, η συλλογικότητα, ο σεβασμός της διαφορετικής άποψης, η συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις.

Είναι η τόλμη και η διεκδίκηση για την υπεράσπιση του πολιτισμού μας, του περιβάλλοντος, των ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων, την υποστήριξη κινημάτων των πολιτών, της ίδιας της ζωής μας.

Σε αυτή μας την μικρή κοινωνία και για πολλά ζητήματα έχουμε κοινές ή και διαφορετικές αλλά με αλληλοσεβασμό πορείες Με τις συμφωνίες μας αλλά και με τις διαφωνίες μας, με τις αγάπες μας, αλλά και με τις συγκρούσεις μας. Με τις επιτυχίες μας, αλλά και με τις απογοητεύσεις μας . Με την δικαιολογημένη πικρία από την αθέτηση λόγων από εκπροσώπους που μας θυμούνται πριν τις εκλογές.

Έχουμε πολύ δρόμο για να πείσουμε ότι ΠΟΛΗ – ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ.

«Κάποτε θα ανταμώσουμε στους λόφους του ήλιου. Μην ξεχνάς. Περπάτα»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γκοντίνος Κωνσταντίνος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΔΕ Αρναίας

Τόπος καταγωγής: Νεοχώρι
Τηλ: 6948441052
Email: kostasgontinos@yahoo.gr

Δραστηριότητα

  • Διετέλεσα Πρόεδρος Σωματείου, μέλος ΔΣ Πανελλαδικής Ομοσπονδίας και μέλος του Προεδρείου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.
  • Διετέλεσα Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αρναίας για 2 θητείες, καθώς και Πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου.

Designed by zero web & graphics