Ιωάννης Δουλάκης

Ιωάννης Δουλάκης

Ιωάννης Δουλάκης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ιωάννης Γ. Δουλάκης
υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΔΕ Σταγείρων – Ακάνθου

Γεννήθηκα στο Αρδάνιο του Έβρου στις 29-6-1972. Γονείς μου είναι ο παπα-Γιώργης Δουλάκης με καταγωγή από το Διδυμότειχο και η -συνταξιούχος πια- νηπιαγωγός Γαρυφαλλιά Κοντοζανή-Μπιτάδου από την Αλεξανδρούπολη και είμαι ο τέταρτος από επτά συνολικά αδέρφια.

Τελείωσα το Γυμνάσιο Φερών και το Κλασικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης.

Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στη Δράμα και την Αλεξανδρούπολη.

Σπούδασα στο Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. από όπου αποφοίτησα τον Οκτώβριο του 1996.

Λίγο νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο του 1995 κατατάχθηκα στη Σχολή Λιμενοφυλάκων του Λιμενικού Σώματος,  στο οποίο υπηρέτησα μέχρι το καλοκαίρι του 2003, στο Πέραμα Γέρας στη Λέσβο και στη Δάφνη του Αγίου Όρους.

Από το Μάιο του 1997 είμαι παντρεμένος με τη θεολόγο, καθηγήτρια Χρυσαυγή Καραμανλή του Γεωργίου από τα Νέα Ρόδα, όπου ζω μόνιμα από το Νοέμβριο του 1996 και έχουμε αποκτήσει μαζί έξι παιδιά, τρία αγόρια και τρία κορίτσια γεννημένα από το 1998 έως το 2012. Τα τρία πρώτα, ο Γιώργος, η Γαρυφαλλιά και η Μαρία είναι τώρα φοιτητές, ο Στέφανος μαθητής Λυκείου και ο Νέστορας με την Ελπίδα στην έκτη και πρώτη Δημοτικού αντίστοιχα.

Από το Σεπτέμβριο του 2003 διορίστηκα -μετά από επιτυχή συμμετοχή στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ- μόνιμος εκπαιδευτικός και έκτοτε εργάζομαι ως θεολόγος σε σχολεία της περιοχής, κυρίως στην Ιερισσό, αλλά και στην Αρναία και στο Στρατώνι.

Από τις αρχές του 2012 συμμετέχω ενεργά στον αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού και το αντιμεταλλευτικό κίνημα που αναπτύχθηκε στην περιοχή μας.

Συμμετείχα ως υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές του 2014 με το συνδυασμό “Κίνημα Ανάπτυξης” του Γιάννη Μίχου και εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος Αριστοτέλη. Έκτοτε, συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις, στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, αλλά και ως πρώτος Πρόεδρος, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αριστοτέλη.

Designed by zero web & graphics