Διαμαντής Διαμαντάς

Διαμαντής Διαμαντάς

Διαμαντής Διαμαντάς

Όντας ένας άνθρωπος της καθημερινής βιοπάλης, με αγωνία για τα προβλήματα και το μέλλον του τόπου μας, αποφάσισα να συμμετάσχω στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019, μετά την τιμητική πρόταση που δέχθηκα από τον φίλο και υποψήφιο Δήμαρχο , Αργύρη Τσακνή.

Στις δύσκολες εποχές που περνάμε όλοι μας, είδα στο πρόσωπό του έναν άνθρωπο αποφασισμένο, τίμιο, με σχέδιο και λύσεις για τη βελτίωση εικόνας του Δήμου μας . Από την πλευρά μου, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να συμβάλω, όσο περισσότερο μπορώ στην ευόδωση αυτής της προσπάθειας.

Για έναν πραγματικά Ισχυρό Δήμο Αριστοτέλη.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Διαμαντής Διαμαντάς
Υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Αρναίας

Ημερομηνία και τόπος γέννησης: 28/01/1976 Στανός Χαλκιδικής
Οικογενειακή κατάσταση: Παντρεμένος με 2 παιδιά, μία κόρη 14 ετών και έναν γιο 10 ετών.
Τόπος κατοικίας: Στανός Χαλκιδικής
Στοιχεία Επικοινωνίας:  τηλ: 6932228540
Επάγγελμα: Οικοδόμος, τεχνίτης
Ενδιαφέροντα: Αγαπώ τον αθλητισμό και έχω παίξει ποδόσφαιρο στη Θύελλα Στανού

ΣΚΟΠΟΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ

Μετά την τιμητική πρόταση που δέχτηκα από τον Υποψήφιο Δήμαρχο, Αργύρη Τσακνή αποφάσισα ότι ήρθε ο καιρός να δώσω κι εγώ από μία θεσμική θέση τον αγώνα για τη βελτίωση της εικόνας του Δήμου μας και την ανάπτυξή του.

Στην απόφασή μου αυτή συνέβαλε καταλυτικά το γεγονός ότι ο Αργύρης Τσακνής είναι ένας άνθρωπος μορφωμένος, συνεργάσιμος και ανοιχτός και ιδέες και απόψεις. Επιπλέον, δεν αποκλείει κανέναν. Τιμά και εμπιστεύεται τους ανθρώπους του μόχθου και της βιοπάλης που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο μας.

Designed by zero web & graphics