Χρήστος Κούνδουρος

Χρήστος Κούνδουρος

Χρήστος Κούνδουρος

Σαν ενεργός και υπεύθυνος πολίτης που αισθάνομαι, καθώς και νέος επιστήμονας, Μηχανολόγος Μηχανικός (απόφοιτος ΤΕΙ Θεσσαλίας) και έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης των καθηκόντων αυτής της θέσης, αποδέχθηκα την πρόσκληση, να θέσω την υποψηφιότητα μου στον συνδυασμό «Ισχυρός Αριστοτέλης», του οποίου ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Αργύρης Τσακνής.

Γέννημα – Θρέμμα της Αρναίας Χαλκιδικής έφυγα για σπουδές στη Λάρισα και επέστρεψα στον πολυαγαπημένο Τόπο Μου. Η υποψηφιότητα μου έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των συνδημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του Τόπου μας, που τόσο ανάγκη το έχει, προς την επίτευξη της οποίας κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων (και κυρίως νέων) στα κοινά, διαλύοντας έτσι την εικόνα της αδράνειας, που έχει η σημερινή κοινωνία.

Παλεύουμε λοιπόν όλοι συλλογικά, για μια αυτοδιοίκηση που έχει σαν όραμα την αναγέννηση της Επαρχίας μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Χρήστος Κούνδουρος
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Αρναίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 5/6/1993
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΑΡΝΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΜΗΧΑΝ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε
ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΑΡΝΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6987706301
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ: ΕΚΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ (ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Δ΄ ΜΟΙΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ)
E-MAIL: chkoundouros@gmail.com

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017 Πτυχίο Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλίας (βαθμός «καλώς»)

ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 Απολυτήριο Γενικού Λυκείου Αρναίας (βαθμός «καλώς»)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ- ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

2017 Πτυχίο ECDL Core Certificate
2017 Πτυχίο EDEXCEL του University of Westminster
London Texts of English (Βαθμός: PASS)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΜΑΪΟΣ 2018 – ΣΗΜΕΡΑ Δασεργάτης σε αγροτικό δασικό συνεταιρισμό της ΒΑ Χαλκιδικής
ΜΑΡΤΙΟΣ 2018 – ΜΑΪΟΣ 2018 Υπάλληλος Υποδοχής στο Άλσος του Αριστοτέλη της Εταιρείας ΑΞΤΑΔΑ ΔΑΕ του Δήμου Αριστοτέλη της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017 – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 Εργοδηγός στην Εταιρεία ‘’ECON 21’’ στις Φυτοτεχνικές Αποκαταστάσεις του Έργου του ‘’Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου Νότιας Διαδρομής ΤΑΡ’’ στην περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών
ΑΠΡΙΛΙΟΣ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 Εξάμηνη Πρακτική Άσκηση στην Εταιρεία Ελληνικός Χρυσός ( Ανώνυμη Εταιρεία Μεταλλευμάτων και Βιομηχανίας Χρυσού) στο Στρατώνι του Δήμου Αριστοτέλη της Π.Ε. Χαλκιδικής και τρία χρόνια θερινή εργασία στην ίδια Μεταλλευτική Εταιρεία με καθήκοντα γραμματειακής υποστήριξης στην επιστασία των εργοδηγών της οικείας εταιρείας

Designed by zero web & graphics