Χριστόδουλος Γιουβαννάκης

Χριστόδουλος Γιουβανάκης

Χριστόδουλος Γιουβαννάκης

Ονομάζομαι Γιουβαννάκης Χριστόδουλος και κατάγοµαι από το Γομάτι Χαλκιδικής. Εκλέγομαι στη Δημοτική Ενότητα Παναγίας του Δήμου Αριστοτέλη.

 Στηρίζω τον υποψήφιο Δήμαρχο της παράταξης «Ισχυρός Αριστοτέλης»  Αργύρη Τσακνή, γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο υπεύθυνο και ικανό, ο οποίος µέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση θέλει να συµβάλει στην πρόοδο, την οικονοµική άνθηση και την ανάδειξη αυτού του Δήµου. Την πενταετία που διανύουμε, κατά την όποια διατέλεσε Αντιδήμαρχος οικονομικών, κατάφερε να επιφέρει την οικονομική άνοδο και σταθερότητα στο Δήμο μας, ακολουθώντας μια ανεξάρτητη πορεία, χωρίς επιχορηγήσεις και δεσμεύσεις και σε πείσμα όσων πίστευαν ότι δεν θα τα καταφέρουμε.

 Έτσι, και τώρα ζητάμε την ψήφο σας και τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε αυτή τη δυναμική πορεία που έχουμε χαράξει και να υλοποιήσουμε τις μελέτες και τα σχέδια μας για ένα καλύτερο αύριο. Δεν έχουµε παρά να αξιοποιήσουμε τη µοναδικότητα του µεγάλου Φιλοσόφου Αριστοτέλη, τη θρησκευτική κληρονομιά του Άγιου Όρους, τις μοναδικές παραλίες και τον καταπράσινο ορεινό όγκο. Αυτά λοιπόν αντιπροτείνουμε στην µμονοκαλλιέργεια του ορυκτού πλούτου.

 Πιστεύω λοιπόν, ότι ο Αργύρης Τσακνής έχει τη δύναμη, το όραµα, τη θέληση και την αγάπη για αυτόν τον τόπο και χάρη στη δική σας στήριξη και βοήθεια όλοι μαζί θα δώσουµε στο Δήμο Αριστοτέλη αυτό που του αξίζει.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γιουβαννάκης Χριστόδουλος
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Μεγάλης Παναγίας

Γεννήθηκα στο Γομάτι στις 25/02/1965.

Εργάζομαι ως οικοδόμος και μελισσοκόμος.

Είμαι παντρεμένος με την Αρχιτέκτονα- Μηχανικό Σιώπη Ανδρονίκη και πατέρας δύο κοριτσιών, της 15χρονης Ελισάβετ και της 13χρονης Μαρίας.

Τελείωσα το Γυμνάσιο στην Ιερισσό και στη συνέχεια την Τεχνική Σχολή Μηχανοτεχνιτών.

Από νεαρή ηλικία ασχολούμαι με τα κοινά, ιδιαιτέρως στους τομείς πολιτισμού, αθλητισμού και στη συνέχεια με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Υπήρξα από τα ιδρυτικά μέλη του Αθλητικού Συλλόγου «Ήφαιστος», μέλος του διοικητικού συμβουλίου και ποδοσφαιριστής από το 1987 έως 2004.

Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Νεολαίας και Πρόεδρος από το 1982-85 και 1987-2004.

  • 1994-98 Κοινοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Κοινότητας Γοματίου
  • 1994-98 Αντιπρόεδρος Σχολικής Επιτροπής
  • 1998-2002 Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Γοματίου
  • 2000-2000 Γραμματέας Δ.Σ. του Δήμου Παναγίας
  • 2003-2006 Αντιδήμαρχος του Δήμου Παναγίας
  • 2006-2010 Επικεφαλής Μειοψηφίας του Δ.Σ. του Δήμου Παναγίας
  • 2014- 2019 Δημοτικός Σύμβουλος της Πλειοψηφίας και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Επιτροπής Δημοπρασιών του Δήμου Αριστοτέλη

Designed by zero web & graphics