Άννα Πέγιου – Χαριστά

Άννα Πέγιου - Χαριστά

Άννα Πέγιου - Χαριστά

H απόφασή μου να θέσω για πρώτη φορά υποψηφιότητα με τη Δημοτική Παράταξη «Ισχυρός Αριστοτέλης» με επικεφαλής τον Αργύρη Τσακνή είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας μου να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ. Έναν τόπο ξεχωριστό και ευλογημένο με φυσικές ομορφιές και εκπληκτικούς ανθρώπους. Ως ένας νέος άνθρωπος, μητέρα και αγρότισσα θέλω να δω τον τόπο μου να αναπτύσσεται και να δίνει προοπτικές, κυρίως στους νέους ανθρώπους, να ζήσουν και να δημιουργήσουν. Για αυτούς τους λόγους, εμπιστεύτηκα τον Αργύρη Τσακνή, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την πρότασή του να συμπορευτούμε. Το πάθος του για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η ειλικρίνειά του και η αποφασιστικότητά του αποτελούν εγγύηση για όλους μας ότι ο τόπος μας θα προχωρήσει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Όλοι μαζί, με δύναμη,  για έναν πραγματικά Ισχυρό Δήμο Αριστοτέλη!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Άννα Πέγιου – Χαριστά
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ΔΕ Παναγίας

Ημερομηνία Γέννησης: 24/02/1976

Τόπος κατοικίας: Μεγάλη Παναγία

Οικογενειακή κατάσταση: Παντρεμένη από το 1994 με τον Βασίλη Πέγιο, που υπηρετεί στο Πυροσβεστικό Σώμα στο Άγιο Όρος. Έχουμε αποκτήσει δύο αγόρια, 24 και 19 ετών.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ: 6947487293

Email: anna20.5.1995@gmail.com

Εργασιακή εμπειρία: Είμαι επαγγελματίας αγρότισσα και ασχολούμαι με την καλλιέργεια ελαιόδεντρων και αμπελιών. Είναι μία δύσκολη δουλειά που απαιτεί ενέργεια, υπομονή και επιμονή, γιατί είναι γνωστό ότι συχνά οι αγρότες έρχονται αντιμέτωποι με εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Έχω μάθει να δουλεύω από πολύ μικρή ηλικία και δεν έχω σταματήσει ποτέ να είμαι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος.

 Δραστηριότητες/ Κατάρτιση

  • Μέλος του χορευτικού Μεγάλης Παναγίας
  • Έχω υπάρξει μέλος του Συλλόγου Γυναικών Μεγάλης Παναγίας
  • Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια πληροφορικής
  • Είμαι εθελόντρια αιμοδότης

Designed by zero web & graphics